Idag så började dagen med att tröttsamt åka till skolan! Städade bara och greja sen kika på när treorna hade sin femkamp. Så där satt vi på filtar och kikade, riktigt kul att se!
Fått reda på lite betyg idag på vissa ämnen och det ser jävligt bra ut! Mvg i idrott och så höjde jag mig ett ämne till vg. Känns så otroligt bra!!


Efter skolan drog jag in direkt till Valbo med Mickis. Köpte lite grejs, en liten väska som man kan ha mobil kamera och pengar i typ, skor (som jag ska byta) och ett halsband! Fan shoppar som fan nu :o har faktiskt inte gjort det på flera månader känns de som.. thats maybee why.

Efteråt så drog vi åt varsit håll hemåt och jag har somnat, kikat på fotboll och grejat!

Jajamensan då har man gått med i Handels förbund! Vuxen poängen skramlar in.
Trött Jullis ;)?
Ja som sagt igår var det ferre hos Fanny, hon fyllde år och det var mpnga där som firade henne! Typ 40 pers nästan. Det var så jävligt mycket med mygg och lite kallt mot kvällen, men annars hade jag det superkul!

Nu ska jag ut och hjälpa morsan lite i trädgården!

12 dagar kvar till AYIA NAPA!! :D
TAGGAA
Idag så drog jag och Michaela upp mot skidspåret här i kungs och sprang lite. Plus lite backintervaller, det var då en lång backe. Sprang upp och ner med lätta steg, 5 gånger!
Nu ska jag käka lite go lax och sen ska jag iväg med den här bruden till Fannys 18 års galej!
HEEEEJ!
Igår var jag och tog emot min underbara kille som tog studenten!!
Tycker så synd om han, för han har varit sjuk hela vecka i körtelfeber... och då inte kunnit varit med på studentveckan. Men igår så var han med iaf på uttåget eller vad det nu heter!
orkar inte ladda upp så många bilder här på bloggen, för jag har redan gjort ett album på facebook som ni gärna kan gå in och kika på. Bilder från gårdagen alltså! Facebook/studentbilder .

Klockan var ställd imorse, även fast jag var ledig. Varför det? jooo för jag skulle ju spela i stadsparken med cirkusorkestern. När jag kom dit hade jag tagit på mig en tjockare jacka eftersom det regnade hemma hos mig i kungsgården. Men när jag var i Sandviken så var det varmt och soligt, ett tag iaf. Sen kom regnet precis då vi skulle spela våra fem låtar. Men vi hade tur för vi stod under tak. Bror kom och kikade så när vi hade spelat klart så gick vi till mormor och hälsade på lite.
Hon var go och glad och bjöd oss på glass och macka! Gull mormor.
Jag och bror åkte sedan till mammas jobb och hämtade hennes bil för den skulle tvättas, så mot statiol blev det.
Vi tvättade och sedan åkte vi och handla mat till mormor. Hamnade tillslut efter alla ärenden hos Jonas lägenhet, där vi spelade lite piano och bara hängde.
Jag tog mitt pick och pack och drog mig hemåt med bussen runt sju tiden.
Det var kul att få lite kvalitets tid med bror! Jävligt najs dag ändå.
Så här kommer vi se ut idag, då vi ska spela på nationaldagen i Stadsparken. Hela gänget, cirkusorkestern!Kom gärna och kika jag ska vara där 12.45. Hoppas vädret tar sig och att det slutar regna!
Vi ses??
Var i Valbo med Pär i torsdags och fick med mig detta hem.

image descriptionimage description