Som jag sa i förra inlägget med att jobba matte som en gnu typ... det hände aldrig, jag somnade på bussen. Plus att det satt en tjock tant bredvid mig så jag kände mig lite trängd där jag satt he he. Men men, nu har jag slappat och umgåts med mamma och pappa lite i soffan! Mys pys!!
Taggar tills imorgon då bror fyller år och sedan ska jag och tjejerna ut på Lobby.
Kommer bli en bra första advent känner jag på mig! 
 
Jävla rethosta.helvete.fan.
Jag vaknade 06.15 och gick direkt in i duschen, sen när jag skulle sminka mig så kände jag att nä jag stannar hemma från praktiken idag. För jag hade sån sjukt dryg hosta igår, och lika med nu imorse... Så jag vill inte föra rethostan vidare till personer i butiken.  Igår hade Marika gjort grönärtsoppa och goda mackor när jag kom hem från praktiken. Vi hade klubbkväll på Åhléns och jag jobbade från 13.00 till 20.00, så man var ganska hungrig när jag kom hem. 

Idag åker jag hem 13.00 med SGS bussen, där jag har bestämt mig för att plugga matte som en gnu... usch för matte alltså. 
 
Jag, Amanda och John åkte in den 24/11 och kollade på Johan Glans. Kan säga att vi skrattade genom hela showen och han får 5 av 5 getingar av mig! Efteråt så testade Amanda och John på sushi för första gången. Vilket de inte tyckte så himla mycket om, jag älskar sushi däremot! Jag följde med till österfärnebo och där var det lite party, så visst kan jag säga att jag hade en riktigt najs lördag med underbart roliga personer! 
 
 
 
 
 
Stockholm 
Nu har snön kommit på riktigt och är här för att stanna (hoppas jag)!
 
 
 
 
 
 I onsdags så åkte vi på klassresa till Ullared. Det var en lång låång resa, men vi kom fram tillslut och började shoppa direkt när vi kom fram. Jag har bara handlat lite små skit som inte är värt att ta upp ens haha!
 
Iaf sen samma kväll kom vi fram till Falkenberg på Skrea camping. Vi bodde i små mysiga stugor som hade loft. Super mysigt!! Dagen efter packade vi ihop och åkte till Ullared för sista gångens shopping. Det var en härlig resa, och lite tråkigt att det kanske var den sista med klassen... Iaf här kommer lite en liten film!
 
Att en gång vara ogillad av många, har nu växt till liv igen och fått sin sångröst hörd!

Tjääna!
Igår hade jag praktik, gick fin fint! Sen hem till Marikas lägenhet, packa packa. Åkte hem till kära Kungsgården, käkade mat och fixade mig inför lite partaj. Drog till Carro för hon fyllde 18 år igår. Hela kvällen slutade med Lobby, mycket trevligt må ja säga.
 
Imorse låg detta i min ficka i jackan. Marika hade lagt dit den och suttit och pysslat ihop denna när hon kom hem halv ett på natten. Min kusin är helt enkelt bäst! Hon ger sin glädje till alla i sin omgivning och hon är en riktig solstråle. Det är henne jag bor hos nu när jag är i Stockholm, sån superduper snäll tjej.  
 
I paketet låg en in smugglad Obama pin från USA, lite busigt sådär! 
 
LOVE!
Denna vecka ser ni Lisa glad och att hon är på ett strålande humör! Det är så att jag kanske får extra jobb i jul och jag är bara positiv annars på livet. Kan ju vara för att en tung dryg börda har försvunnit (matte prov) och att jag är ganska så säker på näst kommande prov in schuul. 
 
Efter praktiken idag drog jag till Fridhemsplan och gick in på Västermalms galleria. Jag skulle egentligen dit för en sak men jag fick med mig lite fler saker hem, "Opps". Mitt ärende var eller det jag skulle köpa var ett slags vajer av något slag eller vad man nu ska kalla det. På det snöret kan man fästa klämmare på, som på sin tur fäster foton på klämmarna.  Like this.... 
Den ska jag sätta upp på min vägg i mitt rum och dekorera med tjusiga bilder! Från Granit, 129:-
När det köpet var klart så gick jag och köpte en snygg vit tröja med en gullig paljettkrage på. HM 299:-
(ta inte minen för seriöst...)
 
Sedan fick jag med mig lite smycken så som örhängen, armband och nagellack. Gina tricot 
 
 
 
JAG ÄLSKAR VERKLIGEN GLITTER!!