hej hej :) Sitter och försöker konsentra mej på teknik läxa just nu.. har prov imorgon om elektronik  :s
Idag så har jag varit i skolan, slutade 12:05 (y) ;D Det gör vi jämt på onsdagar ;)


Erika i skolan ;)

Så jag följde med Erika hem och vi typ fika lite, tv och så råkade jag somna hihi i erikas säng i typ en timme ;) :S hahaha x)


Sexiga Bettan Erksten           Mooiii! ;)Drogad!

Jag vart lite förvånad över att jag sovit i en timme, kändes bara som 5 min :) haha ^^
Sen vart vi lite piggare efter de iaf jaag ;D haha! xD


Dataaan             Beach Erika! ;D      jaha? :)

Tjena! Igår så var det loppis vid Parkhallen i Storvik. Morsan och jag hade ju bakat till de. Så vi var oh lämnade de och då såg vi att erika och hennes föräldrar hade ett litet bakluckeloppis så jag stannade kvar där och hjälpte dom hehe :)
Sen så kom Tobbe och Jonas på moppe till Storvik och jag hann inte va med dom så länge för då kom morsan och farsan och hämtade mej för vi skulle åka och käka på lappens :)
De var gott, såg farfar där också med en annan gubbe haha x)
Iaf sen så åkte jag hem för jag skulle sätta på mej lite mer kläder för det var kallt som satan tyckte jag ;)
pappa skjutsade mej tillbaka till Storvik, träffade Jonas erika och Tobbe där igen.  Dom satt vid mopparna typ, och då höll erikas mamma och pappa på att ta ihop sin lilla loppis. Jag följde med Erika hem, Jonas och Tobbe med. Sen så hängde vi där hos erika och sen åkte vi vidare till Årsunda. Jag satt bakom Tobbe, erika satt bakom Jonas :)
Erikas moppe hade nått fel så hon kunde inte köra den. Men sen så fick Tobbes moppe också nå fel den bah sakta in hela tiden typ. aja, vi kom fram iaf ;) haha
När vi kom till Årsunda så var vi hemma hos tobbe typ hela kvällen ;P Asså jag måste bara säga att jag äger! hahaha och dpå undrare ni nog på vad?^^
Joo Lipps! ;D Asså de e typ sm singstar men lite annorlunda ;D  Jag fick 1.285.007 Poäng! ;D hihi yeaaa x)
Sen så hade vi lite party haha närå men vi typ sov hahah vilket roligt party ;P närå men vi kolla på nån film iaf typ halva :) de var om nå ... dinosaories * :P haha xD
Sen så kom erika pappa och hämta oss vid 23.00 typ :)
Kul kul kväll damer och herrar! ;D

Puss! ;)
Tjooh ! x) Idag så hade vi matte diagnos och no prov. de gick ju inte så bra iaf ninte no provet. för jag hade inte pluggat så mkt på det heller. matte diagnosen gick mkt bättre ;D haha för typ .... första gången i livet! x)
I no hade vi om ögat och örat typ.. fatta inte ett skit ^^

På so:n skrev vi en reccension om nån jävla bok som ingrid har läst högt ur.. och jag inte lyssnat så bra på de ^^
aa men de gick bra tillslut här kmr emma och jag som satt och jobbade i datasalen ^^

Puss! :D
ikväll har mamma och jag bakat lite till loppiset som ska vara i storvik vid parkhallen imrogon.. det är anårdnat från skolan för vi nior ska i vår åka till Ausswisst eller hur det nu stavas ;P Så vi samlar in pengar :) Ni som vill, kom till Parkhallen imrgon mellan 10-16 så är det försälning och ponnyridning x)
aja jag ska inte stå och sälja iaf ;) bara baka ^^
Vi har bakat muffins och typ nån vete längd :)


haha själv blev jag så sugen på att äta alla själv ;) hihi men de e bra att jag inte får dom för då blir jag inte tjock hahah x)

Vi hade so och satt i ett grupprum och dom andra i klassen satt i klassrummet, läraren ingrid (som har namnsdag idag :O) hon sa åt oss att läsa i den här boken ---->>

Aa men då gjorde vi ju (inte) det ;) Aa.. så slutar vi, går in i klssrummet och möter henne då säger hon: "Gjorde ni alla uppgifter? "  Ööööö.. hallå kan hon inte säga lite mer tydligare att vi ska jobba med upg och inte bara läsa.. Aa hon sa :" ja alla andra i klassen har gjort klart ALLA upg!" haha jätte kul...

 

 

 

Rebecca baxade min mobil och knäppte lite kort medans vi dampade.

ha en bra kväll! :D

 

Sen så har jag också varit på prao på Hanna Engs och det är en garnaffär i sandviken då.... haha x)
Där fick jag typ stå i kassan, hjälpa kunder så gått jag kunde, fylla på lager och lära mej sticka xD  De var sådär faktiskt  ibland var det kul och det var kul när det kom lite tokiga kärringar och när ballongmannen kom in också ^^ Juck mannen som brukar cykla och jucka när han trampar han cyklade förbi typ varenda dag haha ;D  intressant ? nja kanske inte men jag har fett med energi såå då kan jag få skriv rus ;) huuhuhu ^^
Tjoooh! ;D


Hanna Engs, Garn Affär
(hahaha Sällan ett finger ville vara med på bild då! :P)
Tjoho har inte haft tid med att upptadera här. Har haft fullt upp. Men nu idag ska jag göra några inlägg om mina dagar, så det är därför det inte blir rätt datum! :)


För några dagar sen var jag med kören och såg på opera, det sög helt enkelt :/
Långttråkigt och trisst... man hörde inte ens vad dom sjöng, även fast dom sjöng på svenska ^^
Våran kör lärare Anna-sara var nämligen med och sjöng på operan. Fick skjuts av Sofie hem iaf ;DLåten är en historia om hans känslor, att hon är bra nu gör inte låten mindre stark. Klart han upplever det som sjukt jobbigt när morsan dött i samma sjukdom och hans syrra också insjuknar. Med cancer vet man aldrig. när man tar bort en tumör uppstår metastaser och nya tumörer har stor risk att bildas.
Skit fin låt!