Den här helgen kommer bli kaotisk! Nu lämnar jag mitt hus för att åka in till praktiken, sticker ifrån praktiken vid 4 och går hem till mormor och äter oc byter om. Sen till folketshus och repar från 17-20.30 . Pappa kommer och hämtar upp skjutsar mig till Österfärnebo (5 mil)!! Party hos Amanda, sover över där. Vaknar upp hyffsat i tid för att hinna in till Sandviken. Ska repa igen kl 12.00! Och sen så ska jag ha föreställning 14.00 i två timmar. Sen går jag säkert upp till mormor under någon timme... SEN så går jag tillbaka till folketshus oc spelar sista föreställningen 18.00! Och är klar vid 20.00 dååå får jag åka hem!!!Oh My fucking God!

2012-04-12
Såhär såg min torsdag ut!

Dött..dött...dööött...TILL STORVIK!
Haha men typ så var det, man har planerat något och då gör man inget annat under dagen.. eller det brukar kunna bli så för mig. Så iaf, jag stack till storvik för att träffa min sjung tjejer som jag går med i kören. Anna, Sara och Julia. Vi började med att gå och handla tacos, glass och chips! Vi tilllagade maten sedan hemma hos Julias killes lägenhet. i hade riktigt kul med smält ost och annat trams. Vi hann precis laga så vi hann med att se Hockey matchen mellan Brynäs och Skellefteå. Efter matchen sjöng vi singstar och hade allmänt kul med peruker haha!

Pär var på matchen så han och Oskar kom och hämtade upp mig på kvällen. Så åkte jag vidare till Hofors med Pär.
Har varit med Pär och tofflat under lovet för det mesta och det är så mysigt!
2012-04-13
Vaknade upp hos Pär och han meka bil på förmiddan och jag satt och gjorde han sällskap ute. Sedan drog vi in till besiktningen för att besiktiga hans bil. När det var klart stack vi hem till hans pappa och snackade lite. Vi blev hungriga så vi drog senare på kvällen till American Pizza place. Guuu' så gott det är med el taco! Jag gjorde en liten sightseeing tur i Sandviken för Pär. Sen drog vi hem till mig och sov fixa min säng och sen sov vi gott. 
Händelserik dag må jag säga!!
2012-04-14 
Idag så vaknade jag av att min fiol lärare ringde mig och påminde mig om den lilla konserten vi skulle ha idag på förmiddagen. Jahapp det var bara att gå upp och duscha åh göra sig i ordning. Lämnade Pär hemma (haha ååh lilla bebisen då). När jag kom in till Folketshus så var det bara jag av två andra fiolister som var där. För jag är med i Cirkusorkestern och det är inte bara fioler med där det är trumpet, trombon,piano,trummer och fiol då. Vi håller på och övar inför en teaterföreställning som vi ska vara med och spela i. Den går av stapeln 21/4,22/4 och det blir fyra föreställningar på en helg! Men det ska nog gå fint! Som sagt... vi spelade idag på biblioteket och det var småbarn där + teaterelever som hade klätt ut sig till clowner osv...
Efter det gick jag, mor och bror till mormor och åt lite mat. Sen uträde vi lite ärenden på stan. 

Nu precis har jag kommit in från en jogging tur. Det fick bli 3,5 km idag! Rätt så bra tid också. 
Nä så nu ska jag ta tag i de läxor jag inte gjort under lovet!
Tjing!!
Åkte till Högbo med mamma och pappa. Vi gick en vända på 3,5 km. När vi hade gått så gick vi in till gruvstugan och åt en smörgås, chokladboll och varmchoklad! Det var jätte smarrigt. Solen var på topp, dock inte vinden.. Det blåste kallt! Övningskörde lite granna också. Senare drog vi till Hedåsen och kikade lite, hängde där ett tag sen drog vi hemåt. En mysig dag man klart ska lägga i minnet!

På kvällen drog jag till Pärra och vi kikade på finalen av gladiatorerna (vilket jag inte följt haha)
Nu idag fick jag dra i tid för att hinna med till repningen av Cirkusorkestern.
Vi träffade på alla teaterelever och övade tsm. 

Snart blir det sängen och imorgon är det praoooo. CIAO!!