MONKI                                                             Kapphal

SALT                                                            CARLINGS


+ tre par trosor, ett iphone skal, thights och kalsonger till Pär.
Har varit och städat lite i farmors butik idag, för hon ska ju som sagt stänga den. Hanna Engs i sandviken, som tars över av Hedmans skor. Pappa, jag, Robert och flera plocka upp saker från källaren hennes. Slitsamt jobb lönar sig som man säger, kirrade in en 5 hundring! Även en hamburgare på AGA! Gootttt :D:DD:D:D
Ja resten av dagen har jag slappat, kollat på film och ätit ännu onyttigare mat.. pizza. Typiskt, måste börja röra på mig.. men har inte haft tid de senaste dagarna.

Är i Sthlm så det är därför jag är dålig på att uppdatera. Kom hit igår och kollade på bio och åt god mat ute på restaurang. Vi kikade på cherlock Holmes, den var bra faktiskt!
Nu idag har vi shoppat, ätit, shoppat och fikat.. Helt slut, förbränner pengar på mellandags rean.
Sen ikväll ska vi slappa och äta chips ;)
Imorgon åker vi hem, jag är här med Anna, Sara och Sofie om ni undrar ä. Nu ska ja dra vidare heeej

Har hunnit gått på en promenad idag, både inne i skogen och ute på den hala vägen. När jag kom in käkade jag lite rester från julmaten. Känns som man kommer käka julmat ända tills januarits slut! Så därför tog jag tag i det nya wii spelet Zumba fitness hihi! Körde ett kort pass men förbrännde 300 kalorier. Very good gummisnodd! Så nu har jag duschat och hunnit kolla på en gammaldags film som gick på tvån, den var faktiskt bra. Ska snart åka in till Sandviken och träffa mormor, kusinen och jonas + Pär kommer över.
Sen hänger nog han med hem och sussar här.
Så tjingeliing
Helena,jag tänker inte ta bort bilden!


Igår var jag och käkade lite mer julmat hos farmor och farfar. Smäller av snart!
Mot kvällen åkte jag, Helena, Nicho, Wille och Rasmus in till Gävle och kika på The girl with the dragon tatto. Den var lite seg faktiskt. Sen åkte jag hem och soov. Inte träffat Helena sen Juli-Augusti något.. för hon har ju flyttat till Gotland! Men den här kvällen var skojj!
Förra årets gran, vit och oäckta!
Årets gran!
Har varit int till Valbo med Pär idag för han skulle köpa julklappar. Det var fullt med folk, men tror det kommer bli mer folk vid mellan dagarna. Fast då ska jag, Anna, Sara och Sofie till Sthlm och shoppa!
JUST NU så har vi klätt granen och sitter och kollar på tv.

Har varit in till Sandviken och snackat lite där jag ska vara på apu, tyvär fick ja inte vara på fastigehts mäklarna. Aja de här blir nog mysigt och bra!
Stack och träffade Jonas efter det, vi drog in till Valbo och handlade lite julklappar. Sen åkte vi hem till Jonas och åt en baguette med lax i, gott! Älskar lax. Sen så har vi gjort lite musik haha, för han har proffs program och ett "keyboard" ungefär.
Ja nu är jag iaf hemma och ska ikväll åka till Hofors och träffa päronet!
På förmiddagen så bakade mamma och jag lite olika julgodisar. Jag gjorde bland annat kola och marsipan doppade i choklad! Mumsigt värre.
Tog med mig baket och humöret till Amanda där jag även träffade Anna, Sara och Sofie! Vi hade en liten myskväll tillsammans, drack glögg, åt pepparkakor med ädelost på och åt även annat smaskens! Vi hann kika på tre filmer ungefär. Men snackade mest under filmerna.
Såhär ser det goda glada gänget ut.. utan mig.
Hade en jätte rolig och mysig kväll med dessa brudar!
Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter lägga mig.
Godnatt!!

Skottat en liten gång till katterna så de kan ta sig fram nu när det är vinter! Ska snart baka Julgodis med mamma. Men hon är ute och grejar så det kommer nog ta en stund innan hon är klar där ute. Sätter väl på The Sims och spelar lite haha :)!


Håller på och skriver ett brev, en ansökan om att få åka med till Italien i vår med klassen.. eller ja de som blir uttagna då.  Svårt svårt.. men jag hoppas verkligen att vårat UF företag får åka med! Taggad!!
Nä nu sitter jag och smaskar på en mandarin, fruukt yummi!
Snart ska jag nog sova, imorgon står det mycket jul mys med bakning och träffa goda vänner!
Tjing tjong kina man!
Det var en sån fin dag idag när jag var och leta gran i skogen, solen lyste och snön hängde vit på grenarna runtomkring. Vintern är den årstid som man myser, äter och ger kärlek till sina nära.
Snart julafton <3!
I förmiddags så åkte jag och mamma in till Gävle, för jag letade efter praktik plats. Jag vet att jag har en säkrad plats på Kajsas Skafferi.. Men jag är ändå sugen som mäklare. Så gjorde sju försök i gävle men de flesta sa nej, men jag har kanske EN schans att jag får en praktik plats på Fastighetsförmedlingen.
Och det får jag veta imorgon..
Ja sen så har hunnit köpt en julklapp. Käkade på Heart Break också med mammi!
Stack hem och letade mini julgran i skogen, som jag kan ha här inne i mitt rum. Den var jätte mysig och liten så den tog jag. Lät den tina upp lite i källaren.
Drog senare in och klippte mig hos Hair Company, där jag klippte mig kort.
Eller mellan kort eller vad man nu ska kalla det. Blev nöjd iaf!
Drog hem och fixade lite med julgranen och pyntade lite så nu sitter jag här och vet icke vad jag ska göra nu!
Vågar jag klippa mig såhär kort?
Släng in en kommentar tack.. behöver lite stöööd ;)!

Imorse vaknade jag vid 6 tiden hemma hos Pär. Han skulle till skolan så jag kunde inte ligga och dra mig där. Tog bussen hem i det snöiga morgon vädret. Tog någon macka och kikade på tv, råkade också somna. Men blev väckt precis innan jag skulle dra till bussen mot skolan. Det var sotaren som kom på besök. han skulle fixa något, jag vet inte vad! Så han fick göra sitt och jag drog till skolan. Mötte upp Elleonora och Julia, vi skulle bara in och sälja till " skolmorfarn" Blev 390 spänn in, cashiiing!

Han är vår trogne kund! Stamkund kan man säga..
När jag hade gjort mitt i skolan så stack jag till stan med mitt pick och pack för att leta praktik plats. Det gick väldigt surt i början.. Frågade alla inredningsbbutiker på stan men alla sa nej av olika skäl. Kände mig så himla jobbig när jag gick in till nästa dörr och till nästa.. Men när jag trode jag hade nått botten och inte fått någon praktik och allt bara kändes så himla kasst så kom jag på! Kajsas Skafferi på hörnet vid posten!! Gick in där och frågade, hon sa ja. Bättre än inget. Men är egenteligen sugen på mäklare + att det är ett mycket bättre yrke däremot. Aja om det inte fixar sig med mäklare så vet jg att jag har en säkrad plats.
Känns bra!
Stack hem och tog det lungt, inte gjort ett piss alltså. Ska snart in till kulturskolan för kör avslutning. Kommer nog få lite fika och höra på lite sång!
Ha ett trevligt jullov alla!
Ps. Jag fick mitt jullov faktiskt i fredags, men var bara in och uträttade några ärenden today!

Har sovit över hos Pär nu i helgen. Vi har fikat lite och kollat på film, fast inte hela för han måste plugga nu så jag får ligga här i hans säng och hålla käften haha. Sover nog kanske över här. Har ju lov nu jippiiii :D!
Höres!

Leker lite med Pär ikväll. Jadu jag vet inte mer vad jag ska skriva!
Godnatt


Godmorgon alla, eller ja inte för mig för jag vaknade halv nio. Lite ovanligt för mig på en lördag kanske hehe. Gick upp och åt frukost och kikade på tv. Efter frukosten tog jag en tur på löpbandet. Gick i 5km! mycket duktigt må jag säga. Nu ska jag ta något och dricka och sedan duscha.
SJKDHDJJSDAJDFJC  C
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH
Beställde hem pizza! Shit va onyttig jag har varit idag känns det som.
Magen bara putar ut nästan haha! Funderar på att göra någon slags träning innan jag går och lägger mig, så som situpps eller något liknande bara för att haha.
Så här ser jag ut efter jag ätit upp mitt godis...

Tjena!
Imorse försov jag mig rejält. Inte kul alls. Stack in till skolan och hade julklapps byte och fick godis och läsk. Jag fick ett par roliga brillor, sugrör och en kortlek av Erika N. Party mix liksom!
Följde med Emma hem efter skola och vi gjorde glögg och åt julskinksmacka. En lusse bulle eller två slank även ner! Sedan lade vi oss och kika på ensam hemma 1, precis då började det snöa! Ååh sicken mysig dag! Nu ska mamma och jag ut i snöovädret och leta gran.


Sitter och skriver min psykologi uppsats eller vad man nu ska kalla det. Skriver om Schizofreni. Faktiskt ganska intressant så jag försöker bli klar med den nu ikväll. Skippade det där mötet på kultuskolan för att hinna med det här arbetet och för att jag är så himla seg idag.
Kom just på att vi har julklappsbyte i klassen imon, hehe! Jag har inte hunnit köpte något men hittade en bra present här hemma som ej är använd. Den blir nog toppen!
Igår var det sista lucia tåget för i år! Så skönt att slippa den stressen att behöve ta sig hit och dit med massa grejer. Känner mig allmänt trött idag, har varit med Pär också. Han har hjälpt mig med mina gardiner och så har vi fikat lite. Måste ta tag i psykologi läxan också. Ikväll ska jag in till kulturskolan för nå möte. Är så seg så orkar egnetligen inte men vad gör man inte för sina kamrater. Nu vill jag bara ha jullov och slappa!

I fredags var det Lusse innebandy och det gick inte så bra haha! Förlorade alla matcher hehe.. Efteråt stack ja hem oh sov gott.
Igår var jag in till Valbo och handla lite julklappar med pappa. Drog senare mot Hofors och var med Pär. Vi vaknade ganska sent idag för vi var ute igår och åkte lite bil och sladda. Som Brunch blev det våfflor! Mm så gott!!
Ligger just nu i hans säng och kikar på innebandy vm på fyran.
Drar snart hemåt!


Nyss sjungit mitt första Lucia tåg för iår och det är inte det sista heller! Jag har blivit vald till lucia i våran kör och det gick bra, fast kronan gjorde lite ont i pannan haha!
Nu sitter jag och dödar tid för ska åka med 15.45 bussen in till hofors och få låna en klubba av Pär. Sen samåker jag nog in till sandviken med Henka.Vi tänker dra till Jullan och fixa oss där. Sen bär det av till Jernvallen och spela lite lussebandy!!
Vi ska kötta som faaaan!
Heja gärna på oss HP Tie heter vi :D
Idag åkte vi in till Stockholm med klassen för att kika på skylltfönster. Hur de har dekorerat i julfönstrerna osv. Sen så gick vi och shoppade lite. Jag hitta ett linne, ett par trosor och lite grejer till Lussen. Najs najs! Vi var även in och käkade på Waynes Coffie, där en kille glodde på oss och sa hej till oss. Creepy.. Sen så har vi bara strosat runt på stan och kikat. Just ja! vi träffade på Fredrik (Filip och Fredrik) på stan! så vi knäppte kort och snacak med han en snabbis. Coolt vaaaa
Nä men nu så har jag nyss suttit och snackat i skype med  Emma och Julia. Så tänkte bege mig till duschen nu!
Godnatt!

Nu har vi varit i Stockholm och kikat på Romeo och Julia. Och det var verkligen skitbraa!
Fick även träffa alla kändisar efteråt, coolt !! :D
Vet inte riktigt om jag kan ladda upp bilder nu när jag sitter på motorvägen + dålig täckning.

Sitter på sgs bussen just nu. Är på väg till sthlm med kören. Vi ska in och kika på Romeo och Julia på göta lejon. Vi kommer att få gå backstage också! Coolt..
Ååh just ja, igår så spelade/Sjöng jag på adventskonserten. Gick superbra! Efter konserten så åkte jag, farmor, farfar, mormor och marian till monroes och käkade lite. Därefter åkte ja vidare till Hofors och lekte med Pär lite. Han var gullig och skjutsade mig till resecentrum imorse. Vilken hjälte ;)!

Nu är vi snart framme, eller ja om en timme kanske.. Men men!
Kram!!

Bror fyller år och vi äter tårta och bullar! Goo fika, nu är jag mätt. Har skit ont i huve också ! Aja hejsvejs

Åker in och gör ett matte b prov nu! Önska mig lycka till!