Kolla i HD kvalite på videon :D
Igår var det konsert, de gick bra. Vi skulle kört en låt där det var två som stog och skulle göra typ ett solo. Men så var ena personen sjuk så vi slapp spela den låten. Den var ganska svår hehe. Men synd att hon var sjuk. 
Jag var jätte nervis på att jag skulle få en hostattack när vi skulle spela. Så igår morse tog jag en halv tablett, när jag kom hem från skolan tog jag en till, när jag kom till kulturskolan tog jag en också, och när jag kom till mormor tog jag också en till tablett. Det var inte så bra kom jag på senare efter konserten :/
Jag började få ont i magen, illamående och kräktes senare på kvällen. Usch...
Förresten så fick jag en hostattack när vi hade spelat klart så jag klarade mej typ.
Jag sket i skolan idag, mådde inge bra.
Jag måste krya på mej nu. :)
Kom hem från Erika nyss xD Vi har dampat runt och kläppt lite CRAZY kort på oss =) (a) Hahaha! Typiskt oss ;P <3

Imorgon är det Konsert kl:18:30, Hallelulija jag har värsta hostan! :O Det vill jag verkligen inte ha imorgon. Idag i skolan fick jag två stora hostatacker haha xD De e drygt! men de går nog över snart....

Erika <3
(Mobil kameran, inte den bästa då)Löste in min trisslott idag, jag vann 100 kr yeay! :) Men jag tog typ ut 50 kr och två nya trisslotter för er som är intresserade.
Har tråkigt så jag ville bara säga det hahahaha! xD Ha en fortsatt trevlig kväll.

Har kommit hem från Sandviken, har varit och klippt mej som jag sa tidigare. Ska väl lägga ut nån bild sen när jag har laddat kameran, vi får se =) Efter att jag hade klippt mej gick morsan och jag och käka på Bolaget ;) Sen gick jag  till farmors affär (Hanna Engs xD) ,morsan drog te jobbe och jag stanna kvar. Vi snacka och fikade en hård macka (som egentligen skulle vara mjuk :D haha) 
Sen vid typ halv 5 drog jag te Drottningen för vi skulle repa där,  as nice förutom alla mina små hostattacker xD host host...
Förresten ska vi ha konsert på torsdag kl: 18:30 xD Kom om ni orkar , har hört talas om att det blir en lång konsert :O men men .....
Efter att vi hade repat, så kom farsan och vi åkte till Mc Donalds, vi tog me oss käk och käka hemma :) Gott och flott hehe.
Ååå kom på en sak...Imorgon är de skola igen :( Har haft studiedag från igår. Orka skolan liksom! Aja...man måste väl gå :/
Ska kolla om de e nå bra på tv nu.
 Tjoh, Kram!
Tja! Var ett tag sen jag skrev lite här på min blogg hehe, jag har typ glömt bort den :)
Men nu ska jag försöka ta nya tag och uppdatera lite mer.
I helgen var jag nämnligen på läger i Järvsö med Violetterna ( från kulturskolan då) =)  Vi var där från lördag till söndag.

Ljusnan
På lördag morgon åkte vi från Kulturskolan typ 08:00.
När vi kom in till Järvsö så åkte vi in till Järvzoo och gick runt där och kikade på djur och sånt :)
 

Järvzoo skyllt och flaggor.

Senare så när vi hade gått runt den låååånga vandringen runt där vid parken (eller typ berget) då var mina fingrar alldeles stela  typ :S De var så jävla kallt! Brr..
Aja iaf, Sen så åkte vi till skolan där vi skulle sova, äta och spela så packade vi upp våra sängkläder och fixade till sängarna så dom var klara. Vi fick käk ganska mkt, det var typ 3 tjejer och en kille som jobbade i det lilla lantköket :) De var liksom gammal stil på huset, typ tapeterna var gammeldags och dörrar och sånt.
Huset                                                                                             sängar

Vi spela lite fiol sen i några timmar, åt, rast, spela och sen på kvällen åkte vi till ett ställe som heter Stengård och kollade På en liten teater som hette "Amerika Brevet". Det var ungdommar som spela upp teatern, dom spela instrument ,dansa och sjöng =)
 
Stengård
Det var fullsatt i den lilla ladan som vi satt i och tittade i. Vi fick sitta lite huller om buller, det var såna där trä bänkar med ryggstöd som vi satt på. Sen när den var slut så åkte vi tillbaka till skolan och jag tror vi käkade middag då :P. Sen höll lärarna och några andra på kvällen att dansa nå typ folkdans, skit kul vare och titta på iaf :D haha. Alla blev typ yra och gick som om dom var lite fulla haha :) Sen vart vi trötta och gick och la oss.
Näst morgon så käka vi frukost fixa till sängarna och sånt. Vi spelade också lite grann. Sen bar vi iväg med bilarna hemåt. vi kom väl tillbaka till Kulturskolan vid 17:30 typ.
Japp så var den helgen för mejj, nu ska jag till Sandviken och klippa mejj shaoo! Kram