Ja idag var vi ute i skogen som riktiga bönder! Hittade massvis med svamp gjorde vi. Härlig eftermiddag med Jonas och mamma i skogen. Sen så stekte vi på några kantareller och åt till maten, MUMS!! 

Sedan vid 18.00 tiden drog jag in till folketshus och repade med orkesterföreningen, det är alltid lika svårt i början med nya låtar... men man lär sig med tiden! Lite träning så ska det nog fastna innanför pannbenet.

Min dag.

Vaknade av Pärs alarm (runt 07.00 typ), klev upp och han skjutsade hem mig. 
Somnade om när jag kom hem. När jag vaknade gick jag ut på altanen med datorn och chillade. Det var ganska varmt ute så jag blev kvar där ett bra tag.

Senare kom mamma hem med sushi, även Jonas kom förbi en sväng.
Vi käkade sushi och sedan fick jag brottom mot bussen. Skulle nämligen till Sandviken för att repa med orkester föreningen. Det började halv sju och slutade typ halv tio. Mor hämtade mig och vi handlade på Ica, träffade på Julia S där så vi stod och snackade lite, gulliga Julia! Så nu är jag ju hemma, eller kom hem för ett bra tag sen. Har gjort lite Chai te och tagit det lungt nu. Ska dejta sängen nu! 

KRAM

I lördags så var jag (kulturskolan) förband till Ledin, där min kompis Amanda var lead singer för oss. Det var kul att sitta där på samma scen som även Rihanna uppträde på när hon var i Oslo! Cooolt va ?

Ja sen när vi hade spelat klart så fick vi ju såklart se Tomas uppträda, och det var helt gratis för oss! hihi
Mot kvällningen drog vi vidare mot Lobby och hade efter festen där.

Sån jäkla najsig kväll alltså!! Underbart folk och härlig stämmning, kunde inte bli bättre!!
S S J G M D, Ä H.
F G A, M D Ä I L.

F G V, I L U!