tjolahopp, idag har man varit i Göransson Arena och kollat på genrepet inför melodifestivalen. åkte in med farmor, mamma och faster. Vi parkerade bilen en bit bort från Arenan för de var så mkt bilar.
Vi fick gå en liten bit, och sen så ställde vi oss ute i en kö på att vänta för att få komma in. De vart en lång kö tillslut

 

Och det var skiiiit kallt ute , mina fötter dog.När vi stog där ute och väntade på att få komma in så sjöng några på en liten scen ;)Sen så sålde dom lite t-shirts, mössor och annat skit haha ;)Kom nyss hem från Sandviken, har varit och sjungit med kören i stan vi " invigde" schlagerfesten haha.

Lite fail på vissa låtar + att vi skulle slänga komfetti på " Lyssna till ditt hjärta" haha ^^ Fick masser i håret, mun och lite överallt x) Efter vi stått på en trappa ute i det iskalla sverige så gick vi vidare till biblan och sjöng typ 3 låtar där :)
Gick inte såbra tycker jag för jag kunde inte alla texter haha x)

När vi var klar så åkte sofie och jag till Ica Maxi och handla lite innför nationella provet som är imorgon, den ska tydligen vara ung 3 h lång :O Så jag köpte godis och Vitamin Well ;)

Så där ja, vakna nyss eller ja för några timmar sen hos helena :)
Helena är nu i duschen och vi ska snart dra oss ut för att kolla på bio, Snabba Cash. Känns som man inte kollat på bio på ett tag. Måste ta igen lite filmer känner jag.

Vi åt lite godis och flingor till frulle. Bara man får komma ut så blir man pigg ;)
Ska nog sova över här en natt till och hålla helena sällskap för hennes mamma är inte hemma, så hon inte blir mörkrädd ;)
Nä då.. men iaf nu ska vi fixa oss och sen bär vi av mot Gävle :)

De var en najs kväll igår, har inget mer att säga ^^
Ha de'!

mm dagens lunch, drink a la louise, jenny, lydia, emelie och lisa!
hmm maten var nog inte så god idag så vi gjorde en fin drink av den ;) ingridienser får ni inte veta ;D

2/2
hejsan nyss kom morsan hem med Leon, katten alltså. Han hade varit till veterinären för att kolla upp ett sår på magen. Även blev han kastrerad, märkt, och tydligen hade han skabb i öronen :S :O ! Hur fräsxch e de då?
aja nu har han en sån där strut på huve och är drogad haha x) ser sjukt kul ut, kan inte sluta skratta åt stackarn :/

aja snart ska jag åka in till viken ;P höres ! :)