Yo! Vaknade sju idag, sjukt trött. Men men, traskade iväg mot Åhléns och fyy vad kallt det var ute! Burr...

Idag har jag haft provrum hela dagen ungefär. Jag hade en bra dag idag faktiskt, var glad som en lärka ;)!
Fick med mig en tröja hem som var på rea.

När jag kom hem lade jag mig och somnade fram tills 20.00.. Så trött. När jag vaknade trodde jag det var morgon hahaha standard ;)

Nu har jag ätit och ska mysa med Marika! Kram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/949333/images/2012/pic_508998129606ee1a46d74aa8.jpg" class="image">

Blev väckt av byggnadsarbetarna imorse...07:00. Men hade sovmorgon till 10.30, började egentligen 13.00. Härligt härligt, jobbade kväll på praktiken även.

Har fått såna härliga komplimanger såsom; bra service, bra försäljare osv! De säger så mycket trevligt så jag blir super super glad :D tjihoo kul kul.

Nu har mamma kommit hit till Sthlm för att hälsa på morbror. Men sover hos oss inatt (oss=Marika och mig).
Nu måste jag sova ska upp tidigt, tjing!!

Hej!
Vaknade 06.15 av att jag var tvungen att duscha. Trött som fasen försökte jag piggna till, men var trött hela dagen. På praktiken fick jag inventera hela dagen, så jag var bara på golvet en timme typ. Hade sjukt ont i huvudet, men bet ihop och var lika glad för det mot alla kunder och personal.

Efter praktiken gick jag mot stan och gick in i affärer. Var så shopping sugen, men har sagt till mg själv att hålla igen plånboken, så gick där och drömde mig bort bland alla kläder och smycken.... Buhu :/ Men fick med mig lite mat hem iaf, köpte sushi till mig och kusinen. Plus lite mellanmål till mig själv, energi till lilla mig.

Nu har vi bakat hallon grottor, mums!!

Började min vackra morgon med att förlova mig en timme... Skulle åkt med 08.30 bussenen klev upp då! Tur man har en snäll farmor, så jag hann till matte lektionen.

Var såå sjukligt trött idag, ont i huvet och osocial... Försökte verkligen anstränga min hjärna på matten men det gick verkligen inte! Ma gaad måste jobba ikapp massa skit 😞

Sen så fick jag umgås med min underbara klass då vi kikade på film i klassrummet, big love till alla dom!

Sitter på sgs-bussen nu, har varit hos mormor nyss då hon fyllde år, 84 år. Filade lite och nu är jag påväg mot stor staaan!
Det här gav jag till min söta mormor! ❤

Hejsan! Tänkte att det var väldigt längesen jag bloggade och det vore kul att blogga lite oftare nu när ja är i Stockholm om veckorna. Sen så börjar det komma lite konserter här framöver som jag kommer vara med i, så man har något roligt att underhålla er med här på bloggen!

Stat tuned!