Mobil bilder från helgen då vi var i Sälen!
 
 
   
 
 
 

  
 
Jag tycker det är coolt med färgade tattueringar, men jag skulle nog inte våga göra en egen. Därav ångest senare kanske och isåfall ska den betyda något viktigt. Men jag beundrar folk som gör sånna snygga konstverk på kroppen och med lite färg så är det bara olala!

 
 
 
 
 
 
Sticker iväg på torsdag! Sälen, hundfjället... här kommer vi!!
 
Usch jag hatar den där känslan att jag måste göra det då och sen det då osv... Fast samtidigt är det kul. Jag åker till kulturcentrum på måndagar, och på tisdagar. Sen (förra veckan tex) åkte jag till sthlm på tisdagar. Kom oftast hem på fredagar eller söndagar... Sen var det så om och om igen. Mycket skjutsande hit och dit, planera och hålla på. Sedan komma hem på fredagar och gå på fest samma kväll, det gjorde jag minnsan party galen som man är! Inte nog med det så till kommer det ju lite småsaker i vardagen såsom plugg och konserter som jag medverkar i. Denna vinter har varit den mest hektiska för mig och jag känner att jag har fullt upp hela tiden, så jag kan nog säga att jag känner mig som han i hipphipp...
 
 
Imorgon väntas det en runda på stan och sedan jobb, härligt!
 
Denna bild är tagen den 12 september då efter jag hade min praktik intervju på Åhléns. Jag var nervös över intervjun, för jag hade aldrig gjort någon "riktig" intervju. Jag fick praktiken och jag blev superduper glad!! och att det var i Sthlm gjorde det att jag blev lite xtra glad. Ringde Marika (kusin) och sa att jag fick praktiken, vi firade med en middag på Råkultur och blickade mot framtiden!
 
 
I början var jag helt lost, vart är jag? närmaste mataffär? och närmaste gångavstånd till Åhléns. Jag visste inte vart dessa gator ledde, så jag gick till runt lite och kikade mig omkring. (mina kartor på mobilen behövdes ibland för att hittaa hem igen haha). Det var sommar/höst och jag gick till en park kom jag ihåg, och då ramlade en liten unge...då pappan till ungen sa " Aaa meen kan du inte hjälpa han då?" Jag bah jaha ja men visst och sprang fram och lyfte upp ungjäveln... pappan kunde ju gjort det själv. Aja men de första dagarna på praktiken var väldigt krävande, alla dessa portkoder,namn och gångar i huset. Kan säga att huvudvärken var på en som en dryg parasit, men nog har jag lärt mig ett och annat nu. 
 
 
Här ser ni lyan jag har bott i de senaste månaderna. Fast på denna bild står inte min säng där, men om ni har lite fantasi så står min tältsäng imellan soffan och fönstret. Lite om möblering behövdes dock men finns det hjärterum finns det stjärterum <3. Kan påminna om att lägenheten är bara 25 kvm. Men har man en superduper gullig kusin där så går det ju hur bra som helst!!!
 
 
Sen kommer vi ju till det här med all transport av lilla mig fram och tillbaka, från Kungsgården till Stockholm. Detta har varit en tålmodig process men ändå en skön stund att koppla av, gillar att åka buss. Men visst är det inte kul om man inte somnar ;)! Resan tar ca 3h för stopp i både Sandviken/Valbo/Gävle, 140 kr till sthlm och lika hem. 
 
 
Igår var jag ut och åt middag med några från jobbet, eftersom jag jobbat lite extra så har vi kommit varandra närmare och vi känner varandra någolunda. Viktoria slutade jobba idag, därav middagen. Super duper god pizza med ett väldigt härligt sällskap! 
 
 
Och idag tackade jag för allt för detta var min sista praktikdag... Jag kommer sakna stället. Men jag kommer jobba lite extra så jag kommer nog förmodligen se dom igen. Jag trivs som fisken i vattnet och alla är jätte trevliga!! Så idag när jag sa hejdå så fick jag en lite bag med finsaker från kosmetiken. Super fina produkter! Jag är så tacksam...
 
 
 
Jag kan rekomendera att våga satsa, testa på något du aldrig gjort förut och tro på att det här kommer bli skitbra!! Ny stad, nya människor och nya möjligheter för framtiden! Gå aldrig miste om en sådan chans, du kommer inte ångra dig!