Tor-Lör

0kommentarer


Heeeeeej urdäkta men ja har ju inte tid att blogga !
Är inte hemma så ofta känns det som, okej i torsdags så skulle jag egentilgen gå på zumba  men de blev inte av (lååång historia)
Men, så ringde jonas och frågade om ja ville gå med han på Core i sandviken. Ja men visst, så då efter  skolan stack ja hem till han, vi lagade tacos och somnade på soffan. Sen så drog vi till Core med en annan kille som han känner. Det var fan skitjobbigt, inte har ja nå muskler inte haha! shit, just nu har ja träningsverk och blåmärken lite överallt.
Fredag:
Igår så gick ja i skolan, gjorde prov osv. Sen efter så drog ja till Gävle för att gå på zumba med michaela. FY FAN VA KUL DET VAR, för de har gjort ny keografi!!
Skaka rumpan skit mycket!!!! KUL :D
Sen efter det så fick ja skjuts av hennes mamma hem, fast vi stannade till vid valbo för att hennes mamma skulle köpa ipad 2. Så blev där ett tag åh. Väl hemma så käkade vi! Sen drog ja vidare mot Hofors för att umgås med min lille man.
Lördag:
Vaknade nyss, käka nyss frukost. SKa snart gå och duscha sen ska vi åka till Gävle och kika på Brynäs match. Vi ska sitta i logen med hans morfar (pär pratar ja om nu). Och få god mat. NICE!
Nä nu ska duscha, tjiiing

Kommentera

Publiceras ej