Igår kom Michaela över och vi kikade på film och bigbrother. Vi unnade oss med lite gottigott!
Grönsaker och dipp, nötter, jordgubbar och choklad.
Åt min första jordgubbe för iår. Så jäkla stora jordgubbar också!
Drog in till högbo och åkte lite skidor med pappsen idag.
Vi har även hunnit in en sväng in till gävle för att prova lite bilar. Blev en daddy day today!
Har inte missat melodifestivalen idag heller, hade inget vettigt för mig denna lördags
kväll så det blev bara slappa framför tvn :)!

Brun och glad!
Och håret..

Här är några utav våra fiskar som vi fick upp i vårat lag.

Grabbarna fastnar med kroken i isen.. tjejerna fick komma och hjälpa stackarna, suck haha.

Julia hade med sig goda Tom & Jerry kakor!
Flashbacks från utflykter med skolan när man var liten.

Och här sitter jag med min utrustning och allt, pinne till pimpelspö även!

Slappar ute i solen!

Vi hade pimpeldag ute i Korsika här i Kungsgården. Det gick bra för oss, för våran klass vann! Vi fick ihop till 8 fiskar. Jag fick dock inte upp någon, hade inte heller ett riktigt pimpelspö. Gjorde ett eget av en pinne och fiskelina plus krok. När jag kom hem så gick jag direkt ut och åkte lite skidor på den enda snön som fanns kvar på åkern. Åkte en liten vända i solkskenet. När jag kom hem igen så satte jag mig på altanen och solade lite haha, tidigt ute i år!
Hade kalas här i tisdags för pappi fyller år. Smörgåstårta och vanlig tårta bjöds det på. Mycket gott!!
Jag var på fiesta igår här i kungsgården! Julia och Simone fyllde 18 år. Först var jag ju på praktiken kände ingen stress men sen när jag kom hem dåå jäklar blev det fart på mig. Julia S kom hem till mig och vi fixade oss och drog sedan till festen. Det var helt okej faktiskt. Fick skjuts hem och Julia sov över hos mig också.
Idag vaknade vi tidigt, nio typ. Man sover aldrig ut efter partyn tycker jag? man kanske är sugen på att parta mer när man vaknar.. vem vet;)
Ja sen så har jag varit in med mamma och pappa till Gävle och kikat efter kök. Åt även på Max, göött!
Kikade nyss på melodifestivalen, fan vilken flopp haha... shit säger jag bara.
Var och åt gott igår på Church Street med Pär. Vi firade vår två års dag, som egentligen var den 14:e.
Åt kycklingfilé och gick sedan till bion och kikade på Safe house. Den var faktiskt bra!
Sen tog vi bussen hem till Pär och fick gå två km hem till han i kylan..
Idag så följde mina fina tjejer med mig hem. Vi bakade kladdkaka och snackade skit!
Sen så har jag bara slappat och kollat på tv lite, slöö och int i huvve.
Praktik imöra!
Btw.. resa bokad till Aya Napa med chic uf och julia louto! :D
Idag är det två år sen vi blev tillsammans. Vi är inget par som tjafsar och bråkar, mest ett par som retar varandra haha. Det började med att jag hade kompisar som kände honom, vi bytte nummer han bodde långt bort.. i Hofors. Jag visste nästan inget om dig och han inget om mig. Men efter en tids messande och träffar så blev det vi! Vi blev förälskade och sedan riktigt kära. Kan säga att jag gick och var förälskad i 6 månader, riktigt härlig känsla!
Det höll på att gå negativt för ett år sedan ungefär.. Men känslora var starka imellan oss för att det skulle gå knas, vi försökte en gång att "börja om" tillsammans. Efter det har allt bara blivit bättre och vi har kommit ännu närmare varandra. Kärleken känns evig när vi eeee tillsammans! :)
Vi kommer att gå ut imorgon och äta på restaurang och gå på bio i Gävle! Så sticker direkt efter skolan.


Ja idag är det glad alla <3-ans dag. Blev mycket onyttigt och gotti gott i skolan. Men vad gör de? det är ju som sagt en kärleks dag och mat är = kärlek! Vi chichar har beställt hem massa nytt i kollektionen och vi är super taggade på att börja göra nya smycken och sälja detta till goa kunder! 
Jag har varit och spelat lite kärleks låtar efter skolan som; Love me tender, Titanic och Kärleksvals. På Folketshus, en vanlig månadskonsert som hålls varje månad. Jag spelar fortfarande fiol om ingen visste.. Vi spelade med massa "små barn" och det hela gick fort.
Skjutsade hem Sara och åkte sedan hem och åt lite. Jag har även hunnit köpt en choklad från min praktikplats och sitter nu och små äter lite från den!
Nä du nu ska jag sätta igång med lite plugg! Tjingepling...
Åkte hem till Pär igår, ganska tidigt.. runt 11.30 tiden. Gav han mina presenter, då han fick presentkort på Statiol. Så han kan tanka den gossen utan att klaga på mig! Sen så fick han nå träningsgrej som jag inte ens vet var det heter. Man håller den i handen iaf och trycker...

Vi satte ihop hans nya datastol och fikade med hans släkt. Mot kvällen blev det plankstek, oxfilé och god potatismos. Mummsigt var det!
Sen så låg vi och bara slappade och kikade på Äkta människor och ett avsnitt av Chuck sen somnade vi gott!
Pärra drog snabbt iväg imorsen, någon gång vid sjutiden. Känns skönt att kunna sova ut till åtta hihi.
Blev en morgon promenix från hans hus till Ovako ungefär, typ 2 km eller nått sånt. Det var lite kallt så som ni ser på bilden ovan så var jag jätte fiiiin. Såg ut som en liten eskimå! Så de ska va.
Kom in till praktiken i god tid och fick vara lite barnvakt åt min handledares barn på 4 år.
"Lisa,Lisa! Kom och rita med mig, kom och titta vad jag har gjort... nää smit inte nuuuu!"
Ungefär så lät det, haha gullig unge! Stack och käkade även med dom två på Selmas.
Fick bli en hamburgare som inte hade sånt gott kött faktiskt, okryddat.
Sen var det back to buisness igen!
Efter praktiken så gick jag ännu en promenad, på 2 km igen. Från praktiken till Kulturskolan. Sen började kören kl 18.00 så då var jag där över en timme och sjöng. Konstigt nog av någon anledning så hittade jag mina vantar som har varit borta sen i nov-11!... Mina älskade vantar!!! med fluff i av skinn.. hahah hur varma och goa som helst. Och så ligger de på en krokhängare! oooh happy daay.
hursom helst så kom pappa och hämtade mig, vi beställde från mc dunken.. not good... blev hot wings! Inte så mättande direkt för det var bara 3 kycklingsben. Jaja..
Ska hoppa in eller gå in i duschen nu, håller på och planerar min och Pärs 2 års dag som är imorgon!
Jag kommer inte tillbringa alla <3-dag med honnom för vi båda har aktiviteter då. Jag ska spela i bilioteket, fiol. Medans han ska ha innebandy träning. Inte lätt att ligga på topp!!
Tjingeling mina duvor!

Efter jag kikade på melodifestivalen så tog jag en tur på springandet. Joggade i 3,5 km såhär på kvällskvisten! Det blev inge Pär för det blev så sent. Åker till han imorgon och firar hans födelsedag. Nu ska jag fortsätta kika på en film som går på 4an. Tjingeling


Drog in till praktiken idag, för att ta igen min frånvaro eftersom jag var sjuk förra veckan. Så jag jobbade från 10-14.00 så det var jätte chill. Ni som inte vet vart jag är så ska jag väl förklara. Jag är på Cajsas Skafferi och det är en jätte mysig butik som säljer allt från ostar till choklad. Massa olika delikatesser som är ekologiska och närproducerade. Butiken ligger brevid Mulligans på andra sidan vägen och mitt emot länsförsäkringar.
Blir nog att jag åker till Pär ikväll för han fyller år imon! Han kommer nog bli glad av det jag ger haha. Hoppas jag...
Såhär såg våran video ut som vi hade när vi presenterade oss för jurryn. Vi hoppas och tror nu att vi vinner de där 5000 kronerna! De är något vi verkligen behöver nu efter förlusten på alla våra företagspengar. Våran lärare sa att hon blev RÖRD av våran presentation! GRYMT jag är så jäkla glad för att jag hamna i samma klass som Julia och Elleonora!!! Det här har vi gjort bra!!!
P.s det är jag som gjort videon hihi ;)
In och gilla våran facebook sida --> http://www.facebook.com/pages/CHIC-UF/288192591194952

Idag redovisade vi chic uf inför en jurry och för ettorna. Det gick jätte bra och hoppas vi vinner de där 5000 kronor som står på spel. Efter det så fick vi sluta, men vi drog till handelsbanken och öppnade upp ett konto! Så nu känns det lite bättre inom chic uf!
Pär sov över hos mig igår också, han var snäll och hjälpte mig med stödord till dagens presentation. Han sov kvar här och var även kvar när jag kom hem från skolan. För han var ledig. Tog sparken och följde med han till bussen. Det var kallt idag men skönt att solen sken!
Nu har jag nyss kikat på sveriges värsta bilförare och dom är ju helt blåsta i huvvet!
Tjingeling

 

Jag var med min älskade i helgen och vi kikade på melodifestivalen. Vi hade inte setts på två veckor då så det var kul att träffas igen. Idag har vi fått reda på att Mona min lärare hade fel kassaskrin alltså en annans uf företags kassaskrin och vi trode det var vårar men icke sa Nicke.. Så våra pengar är Gone ... Skitkuul!
Nä nu har jag iaf gjort klart det där jävla krönikan också som handlar om xtrafik. Jadu blev många klagomål där!
Nä nu ska jag snart duscha och hoppas att den här veckan blir lovande bra iaf.. Jävla idiot som stjäl grejer i skolan! Ska aldrig ha något värdefullt i skåpet nå mer!
Godnatt

Pengarna är återfunna och de har aldrig heller varit stulna. Jag som är senil hade lämnat kassaskrinet till Mona (lärare) förra veckan. Kommer inte ihåg att jag har gjort det ... aja men det var bra!
Datorn är dock gone.. men får en ny a skolan så det är chill, men min jävla krönika är borta som vi ska skriva till Svenska B. SKITKUL börja om.
Igår var jag in och sjöng i jubileums tältet med kören. Det gick väl lite sådär och vi var väl inte så himla bra. V sjunger så jäkla tröga låtar så jag vet inte vad..
Vi stannade kvar i tältet och väntade in Mange Makers!
Gick inte till praktiken idag, vill vila upp mig helt! Ska bara vara hemma ikväll och äta kebab chips hihi..
Imorgon ska jag till västerbergs folkhögskola och vara på kulturskoleläger. Jag ska vara en slags ledare under kvällen med några andra tjejer!
Mamma skjutsade in mig till skolan för jag skulle bara in till mitt skåp och hämta min dator. När jag kom till mitt skåp så var låset borta.. datorn + CHIC UF pengarna var borta. Allt!
Idag är det en riktig depp dag.. känner ett stort hat just nu åt det personen som gjorde det här och jag vet inte vem fan det är..
Jag har nyss polisanmält det här..
Nu blir det sängen känner jag, och jag känner även att det inte blir någon skola imorgon heller..